האם רופא העוקב אחר ההריון יכול לגלות זיהום?

  • חיידק בלידה
    נווה | 17/06/2021 11:21

    הגעתי לחדר לידה וגילו שיש לי חיידק. האם יש רשלנות של הרופא המטפל שלא עלה על זה קודם?

    • האם רופא העוקב אחר ההריון יכול לגלות זיהום?
      עו"ד ורד פרי | 05/07/2021 15:47

      שלום נווה,

      אני מקווה שהבעייה טופלה, שהלידה עברה בשלום ושהתינוק בריא.

      קשה להשיב על השאלה שלך - איני יודעת מדוע הגעת לחדר לידה, מה היו התסמינים שלך, האם כשנבדקת ע"י הרופא המטפל סבלת מתסמינים אלה.איזה חיידק מצאו בחדר הלידה, מה גרם להם לחשוד בקיומו של חיידק, ואולי שאלות נוספות. כל אלה פרטים חשובים כדי להשיב על השאלה אם הייתה רשלנות מצד הרופא המטפל אם לאו.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il