העתקת ציור

  • קובץ מצורף שימוש בציור
    יוסי | 15/06/2021 22:06

    האם מותר להדפיס ציור או תמונה שפורסמה באינטרנט, להניח דף מעליו ולהעתיק את המתאר של הציור ואח"כ לצבוע להנאתי ולתלות על הקיר. או שיש בזה זכויות יוצרים.

    אדגיש כי לא מדובר בציור שפורסם לצורך צביעה.

    מצורף דוגמה של ציור ותמונה

    • העתקת ציור
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/06/2021 11:55

      שלום רב,

      לטעמי וככל שמדובר ביצירה מוגנת בזכות יוצרים, מדובר בהעתקה של הציור או, לכל הפחות, ביצירת יצירה נגזרת מיצירה מקורית - שתיהן פעולות אסורות ככל שלא ניתנה הרשאה מבעל הזכויות.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il