קודם תבקש לעיין ולצלם את התיק לצורך ערר

  • מצב תקיפה
    מומי | 14/06/2021 15:40

    היי
    אני מקבל איומים חוזרים על חיי מ 2015-21 החלטתי להגיש תלונה במשטרה הכל מצולם ומתועד
    המשטרה החליטה לסגור את התיק אני לא יודע למה
    מה אני אמור להגיד בערור אצל קצין החקירות אני חש איומים ופוחד מהאיומים האלו

    • קודם תבקש לעיין ולצלם את התיק לצורך ערר
      שאול | 14/06/2021 16:59

      שם תראה את העדויות ואת ההחלטה לסגור. אולי זה יסביר לך מדוע התקבלה ההחלטה כפי שהתקבלה. יכול להיות שמה שאתה חושב שזה איום, הוא לא איום על פי חוק העונשין. יכול להיות שמה שאתה חושב כראיות חד משמעיות אינן חד משמעיות. אבל יכולות להיות סיבות אחדות להחלטה לסגור את התיק וקשה לדעת מה הביא להחלטה הספציפית הזו.

      אם לא תשתכנע בנכונות ההחלטה, אז תתייעץ עם עו"ד שמבין בפלילים כדי שיסביר לך האם יש טעם להגיש ערר ואם כן, אז שיגיש בשמך או ינחה אותך לעשות כן [קח בחשבון שזה יעלה כסף].

      נ.ב. - איומים שנמשכים כבר 6 שנים כנראה שהם אינם מפחידים באמת. אם הוא היה רוצה לפגוע בך, אני מניח שהוא היה עושה את זה כבר.

      אבל שוב, לא צריך לקחת סיכון ולפעול רק על פי החוק כפי שציינתי למעלה.

    • תלונה בגין איומים
      עו"ד אמיר מורשתי | 15/06/2021 15:23

      פונה יקר, אני מסכים עם תשובתו של הגולש שאול ומוסיף שאפשר גם לאחר צילום חומר הראיות גם להגיש קובלנה פלילית פרטית כנגד המאיים וכן במידה והאיומים היו גם לאחרונה גם לפנות לבית המשפט ולבקש צו הרחקה ( צו למניעת הטרדה מאיימת ) , מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי