בניה לא חוקית

  • בניה לא חוקית בנגב
    יונית | 15/06/2021 00:19

    שלום. הבנתי שיש הקפאה של קנסות על בניה בלתי חוקית במגזר הערבי בנגב. אנחנו גרים ביישוב בנגב בדיוניים משפטיים על בניה לא חוקית, אבל אנחנו יהודים. איך מתלוננים על חוסר שוויון ודורשים ג"כ הקפאה? ובנוסף, ההבטחות החדשות בנושא העברת חוק לטובת הערבים בנושא, איך זה יכול להשפיע עלינו? האם אנו יכולים להיעזר בזה ולבקש שלא יאכפו את הבניה שלנו?

    • בניה לא חוקית
      עו"ד ציפי מרגלית | 22/06/2021 23:02

      יונית שלום,

      לצערי אני מתקשה לענות לך על הצהרות מדיניות שפורסמו ושאינן בגדר חוק.

      טענת הגנה של אכיפה בררנית נשמעת לעיתים, ובמקרה ויוגש נגדך כתב אישום, על מי שמייצג אותך לבדוק האם ניתן לעשות בה שימוש.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il