ערעור על תביעה קטנה?

  • ערעור על תביעה קטנה שעבר זמנה
    גיא | 31/05/2021 14:01

    שלום, בחודש יולי 2020 לאחר המשפט, שבו לא הסכמנו לפשרה, השופט שלח את פסק הדין כשהוא נמוך משמעותית מההצעת הפשרה וכן מההוצאות של המשפט.
    לצערי באותו זמן התגלה כי אבי חולה וסיים טיפולים רק לאחרונה.
    מה אפשר לעשות כי שלא נפסיד מפסק הדין הזה שהוא מגוחך לחלוטין בהתחשב שיש הוכחות חותכות שהחברה רימתה וגבתה כספים שלא כדין.

    אודה לעזרתכם.

    • ערעור על תביעה קטנה?
      ליאור חאיק, עו"ד | 01/06/2021 15:00

      אפשר להגיש בקשת רשות ערעור על פסק דין בתביעה קטנה בתוך 15 יום

      אם רוצים להגיש באיחור, צריך טעם מיוחד להארכת מועד. מכיוון שעברה כמעט שנה הסיכויים לקבלת הארכת מועד די נמוכים אולם אפשר לנסות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • ערעור על תביעה קטנה שעבר זמנה
        גיא | 02/06/2021 07:59

        הערעור צריך להיות מוגש בפורמט וסגנון מסויים, או שכל מכתב יכול להתאים?
        בהנחה והערעור מתקבל, צריך להיות מיוצג על ידי עו״ד במחוזי או שאפשר בלי? מה לגבי הגשת תצהירים/מסמכים כלשהם? אפשר לבד או חייב עו״ד?

        תודה,

        • מומלץ להיות מיוצגים על ידי עו"ד
          ליאור חאיק, עו"ד | 03/06/2021 11:33

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

          • ערעור על תביעה קטנה שעבר זמנה
            גיא | 14/06/2021 23:29

            בהנחה והערעור יתקבל, האם אני, הבן של התובע, יכול לייצג את אבא שלי (אני לא עו״ד) בבית המשפט?

      • ערעור על תביעה קטנה שעבר זמנה
        גיא | 02/06/2021 07:59

        הערעור צריך להיות מוגש בפורמט וסגנון מסויים, או שכל מכתב יכול להתאים?
        בהנחה והערעור מתקבל, צריך להיות מיוצג על ידי עו״ד במחוזי או שאפשר בלי? מה לגבי הגשת תצהירים/מסמכים כלשהם? אפשר לבד או חייב עו״ד?

        תודה,

      • ערעור על תביעה שעבר זמנה
        גיא | 14/06/2021 23:31

        הסיכוי קטן גם במקרה שהסיבה הינה רפואית והתובע עבר הליך רפואי שנמשך מעל לחצי שנה?