שכר מדריכי הוסטל

  • שכר מדריכי הוסטל - הגבלת שעות עבודה במכוון
    גלי | 14/06/2021 20:04

     אני עובדת בהוסטל  לאנשים אוטיסטים ומחלות נפש שונות . בהוסטל יש 13/14//15 שוהים ומדריך לילה אחד האם זה תקין חלקם מבוגרים ונוטים ליפול וחלקם חולים…. האם זה תקין ?   זה 2 דירות מחוברות והמנהל מסרב להביא עוד מדריך לילה למרות שבשעות יום יש 2 מדריכים… זה לא נראה לי תקין מה עושים במצב כזה ? ולעומת זאת ביום שישי יש כונן  אז למה ביום רגיל אין כונן אם דייר יפול או יזדקק לטיפול / פינוי. מי ישאר עם הדיירים האחרים ? זה נראה לא אחראי … ושוב המנהל מתנגד … אם אני מטפל בדייר בדירה אחת בדירה השנייה אין מי שישמע אם מישהו נופל / בהתקף  וכו ?

     המנהל גם לא נותן לנו לעבוד במשרה מלאה כדי ששהשכר יהיה נמוך וללא שעות נוספות וזה מאוד קשה לנו אנחנו באים להתפרנס והמערכת קולטת עובדים על פי תקן מירבי ודרישות מלמעלה כשי שחלילה לא נקבל שכר מעל המינימום

    אני כבר כמה שנים ולא מוצאים אותי ללימודים מוסמכים כי השכר שעה יהיה אחר אבל אין עם מי לדבר המנהל לא רוצה להוציא ולא ממהר והאם זה חוקי
    בבקשה תענו על שאלותיי

    • שכר מדריכי הוסטל
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 15/06/2021 09:29

      בוקר אור

      ככל שאין חובה חוקית מכל דין או הסכם החל על המעסיק להעסיק כוננים/או מינימום עובדים במשמרת או להוציא עובדים ללימודים. אזי אין  כל עילה חוקית להכריח את המעסיק לעשות כן.

      ולכן אני מציעה לך לבדוק אופציה אחרת שבה תוכלי לשפר את תנאי העסקתך.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com