איתור פרטי בעל רכב

  • שאלה
    ח | 10/06/2021 16:12

    הזמנתי נהג משאית להובלת מכולה והוא פגע בשער ובגדר ביטון, תיקון הנזק עלה לי כ 5,000 ש"ח, ואין לי את פרטי הביטוח של הנהג רק את מספר הרכב, אין אני יכול להפעיל את הביטוח שלו לשלם?

    • איתור פרטי בעל רכב
      עו"ד גיל קראוס | 13/06/2021 15:54

      שלום רב,

      את יכולה לנסות ולפנות למשטרה יחד עם מספר הרישוי ולברר את זהות הבעלים ומשם להתקדם. אופציה אחרת אבל מורכבת הרבה יותר היא להתחיל לפנות לחברות הביטוח ולבדוק האם ביטחו את הרכב במועד האירוע.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

    • ל-ח
      לול | 15/06/2021 07:06

      היי,

       האם הנהג עובד בחברה? נראה לי שגם מכאן אפשר להתקדם...