חוג שלא התקיים בגלל המלחמה

  • אי החזרת כסף עבור חוגים שלא התקיימו
    יעל | 10/06/2021 13:04

    אני חברה במרכז רייך לאזרחים ותיקים בתל אביב. משלמת 385 ש"ח בחודש. בתקופת המלחמה האחרונה, לא התקיימו חוגים ב-6 ימים. בעבר, היו מחזירים לנו כסף עבור חוגים שלא התקיימו מאיזושהי סיבה, ואילו עכשיו מסרבים להשיב לנו כסף.

    יצויין, שהמורים משתכרים לפי שעות ולא לפי משכורת חודשית: לא ניתן השיעור, לא מקבלים כסף. אותם השתיקו בהודעה שישולם להם עבור השיעורים שלא התקיימו, ואולם אלה יקוזזו מהחופשה השנתית שלהם, ואולם אותנו, הקשישים, מסרבים לזכות עבור השיעורים הרבים שלא התקיימו.  האם יש מה לעשות? תודה.

    • חוג שלא התקיים בגלל המלחמה
      ליאור חאיק, עו"ד | 10/06/2021 17:57

      היי יעל

      על פניו יש עילה לתביעה להחזר בגין חוג של התקיים מאחר ולא ניתן שירות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com