חישוב נזק לאדם שנפטר במהלך המשפט

  • תחשיב נזק לנפטר
    אהרון | 08/06/2021 10:46

    דוד שלי נפגע לאחר שנפל בבית מלון לפני כשלוש שנים, ונותרה לו נכות צמיתה כתוצאה מהנפילה. לפני כחצי שנה הוא נפטר, בן 61 במותו. האם בתחשיב הנזק, בהפסד השתכרות, מחשבים את הפסד ההשתכרות עד גיל 67 או עד מועד פטירתו?

    • חישוב נזק לאדם שנפטר במהלך המשפט
      עו"ד גיל קראוס | 10/06/2021 12:40

      שלום רב,

      אם יש קשר בין הפגיעה והפטירה אז יש לקחת הפסדי שכר גם לאחר מועד הפטירה.

      אם אין קשר בין הדברים אז למעשה החישוב הוא רק עד מועד הפטירה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il