אי התאמת מטבח למפרט שהוזמן

  • הטעייה בקניית מטבח
    שי | 07/06/2021 10:04

    שלום הזמנתי מטבח בחברת מטבחים ידועה ובעלת שם. בעת פגישת הייעוץ נאמר לי מפורש שגוף ארונות המטבח עשוי מחומר מסוים שנחשב מאוד איכותי. אך לאחר ששילמתי מקדמה והגעתי לביתי, עיינתי במפרט הטכני ולא מצאתי אזכור לאותו חומר איכותי שנאמר לי בייעוץ. למחרת התקשרתי לחברת המטבחים וביקשתי להוסיף את שם החומר שהובטח לי לחוזה, ונאמר לי שלא ניתן לעשות זאת שכן החוזה כבר נחתם ולא ניתן לשנותו.

    ביקשתי לדבר עם מנהל הסניף, אמרו שיחזור אלי והוא לא חזר במשך יומיים, לאחר כמה ניסיונות הוא לבסוף חזר אלי, ולהפתעתי (או שלא) אמר לי שמעולם לא הובטח לי שזה יהיה החומר של ארונות המטבח שכן הם כלל לא עובדים עם אותו חומר שכן מטבח כזה היה עולה פי שניים ממה ששילמתי.

    ביקשתי ממנו לבטל את העסקה מיידית ולהחזיר לי את כספי המקדמה, הוא אמר שאין בעיה רק דמי ביטול עולים 2000 ש"ח וזה רשום בחוזה שחתמתי

    האם ניתן לעשות משהו?

    • אי התאמת מטבח למפרט שהוזמן
      עו"ד גיל קראוס | 10/06/2021 12:39

      שלום רב,

      נא הפנה את שאלתך לפורום צרכנות / תביעות קטנות באתר.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il