חניה של רכב נכה , שאינה מפריעה לתנועה

  • דוח חנייה עיריית תל אביב
    ר | 07/06/2021 09:04

    החנינו את רכבנו הנושא תו נכה בצמוד לשפת מדרכה הצבועה באדום לבן ותמרור אין עצירה
    קיבלנו דוח עבירה לפי סעיף 6 א 2
    תו הנכה שהונח על לוח המחוונים כנראה החליק ונשמט לרצפת הרכב ולכן לא נראה לפקח
    שטרם הגשת הדוח יכל לבדוק ברישומים שהרכב נושא תו נכה
    הגשתי בקשה לביטול הדוח בנימוק חוק חניית נכים ובקשתי נדחתה
    הרכב חנה באופן שאינו מהווה הפרעה ממשית לתנועה כאשר מלפניו ומאחוריו חנו רכבים נוספים נושאי תו נכה או תו מגורים מקומי ורק רכבי קיבל דוח
    הדוח מתעלם לחלוטין מהזכות בחוק לחניית נכים
    במקומות אסורים לחנייה ובתנאי שאינו מהווה הפרעה ממשית לתנועה
    וגם בדוח לא צוין שהחניה יצרה הפרעה לתנועה
    אלא חנייה במקום בו החנייה אסורה על פי תמרור אין עצירה
    אני רוצה להגיש בקשה להישפט
    מה דעת הפורום המכובד
    תודה

    • חניה של רכב נכה , שאינה מפריעה לתנועה
      עו"ד חנה דוד | 07/06/2021 10:49

      שלום לך

      יכול להיות שהפקח לא שם לב שמדובר ברכב נכה והעירייה מתעקשת תמיד ולא נכנסת לגופו של עניין...

      מסכימה איתך שצריך להוכיח הפרעה לתנועה ושהפקח צריך לרשום את זה  אבל אני גם מניחה שהרכב צולם. בסופו של יום השופט יתרשם האם הפריע או לא... אני לא יכולה להגיד לך מה השופט יחליט. יכול להיות שיקבל את טענתך ויכול להיות את טענת הפקח. שיקול שלך אם לבזבז יום עבודה אחד (לפחות) או לשלם...בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com