הלוואה לחברת נדל"ן

  • הלוואה לחברה בחדלות פרעון
    יעקב | 06/06/2021 20:22

    ערב טוב  ההלוואתי לחברת נדלןז סכום כספי תמורת ריבית ובתמורה נעשה לי חוזה שיש הערת אזהרה 126 על חלק ממגרש שרכש  כרגע החברה נמצאת בחדלות פרעון וכשריכזתי את כל החומר להגיש לנאמן ראיתי שאחרי שבוע שנרשמה לי הערת אזהרה היא נמחקה  האם זה קביל בבית משפט לעשות חוזה לרשום את הנכס בחוזה על שמי לרשום הערת אזהרה ובלי ידעתי אחרי שבוע ללכת ולמחוק אודה על תשובתכם. תודה רבה יש לציין שמלבד החתימות גם נרשמה הערה בטאבו

    • הלוואה לחברת נדל"ן
      עו"ד קובי צאיג | 07/06/2021 11:37

      שלום רב!

      חסרים נתונים בשאלה וכמו כן נראה לי שכדאי שהשאלה תפנה לפורום נדל"ן. בהערת אגב יוער שיכול להיות שבמסגרת הערת האזהרה ניתן גם יפוי כח לביטול הערת האזהרה

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com