הוספת מרפסת

  • הוספת מרפסת
    קובי | 04/06/2021 11:28

    שלום וברכה

    ברצוני לברר האם ישנה אפשרות  להוצאת היתר למרפסת עורפית ללא הקלה וללא חריגה מקו בנין

    ללא הסכמת השכנים

    תודה רבה

    • הוספת מרפסת
      עו"ד ציפי מרגלית | 22/06/2021 22:48

      קובי שלום,

      במידה ואין לדירתך מרפסת ואתה מבקש לבנות בתוך קווי הבניין לא נדרשת הקלה לצורך כך. מאידך, היות ומדובר בבניין משותף חלה חובת הודעה לשכנים וקבלת הסכמת 75% מהם.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il