נזק בגלל אתר בנייה סמוך

  • נזק.
    חן | 03/06/2021 19:30

    פתחו לי אתר בניה צמוד לבית. הריסה ובניה של בניין-פינוי בינוי במסגרת תמא38/2 עם היתר. האם מגיע לי פיצוי? אף שוכר לא מוכן לשכור ממני את הדירה

    • נזק בגלל אתר בנייה סמוך
      עו"ד גיל קראוס | 06/06/2021 15:19

      שלום רב,

      אם מדובר במפגעים שחורגים מהחוק, כמו מפגעי רעש ועוד, יכול להיות שניתן להגיש תביעה בגין המפגעים. לפני כן כדאי לפנות בתלונות בעניין גם לרשות המקומית.

      אם המפגעים ו/או הבניה גורמים לירידת ערך הנכס שלך, יכול להיות שגם בעניין זה תוכל לפנות לקבלן המבצע ולקבל פיצוי כלשהו.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il