מכרז לאיזה תפקיד?

  • מכרז
    מ | 03/06/2021 14:47

    שלום אני עובד במשרד המשפטים אני נגשתי למכרז פנימי במשרד המשפטים הינו 2 מתמודדים ולא זיכנו אנחנו הגשנו השגה לנציבות שרות המדינה על פסילתנו ואנחנו מחכים שנציבות שרות המדינה ידון בפסילה לבנתם משרד המשפטים הוציא מכרז חדש לאותו תפקיד רק שאנחנו לא יכולים להתמודד

    • מכרז לאיזה תפקיד?
      חיים | 03/06/2021 21:43

      אם זה לתפקיד פרקליט, אינך מתאים, וכל בר דעת שקורא את "שאלתך" (למעשה אין שאלה בהודעה שלך) יגיע למסקנה שפסילתך מוצדקת.

      • מכרז
        מוטי | 04/06/2021 10:40

        מכרז לרכז תחבורה

    • מה השאלה?
      צבי שמיר, עו"ד | 04/06/2021 12:01

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com