דרישה לבניה בו זמנית

  • דרישה לבניה בו זמנית לכמה בניינים
    איציק | 03/06/2021 12:07

    בניין מתקדם לקראת תמא38/1. בניין סמוך מתקדם לקראת תמא38/2. לא יעלה על הדעת השכונה תהיה אתר בניה תקופות ארוכות. לכן רוצים שיקבע שכולם יהנו בו זמנית . השאלה אם לוועדה מתקבלת טענה כזו, המטרה היא שכולם יהנו יחד כדי להגביל את התקופה של הנזק מאתרי בניה לסביבה.

    • דרישה לבניה בו זמנית
      עו"ד אילן הלוי | 17/06/2021 16:57

      צר לי איציק אבל אני בספק אם הוועדה תקבל טיעון זה. לרוב זה גם לא ממש מסונכרן בזמנים כך שלא ניתן לדרוש מאחד לחכות לשני. גם הפרויקטים שונים באופן הביצוע שלהם.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com