איך ניתן לגבות צ'קים ללא כיסוי?

  • שאלה
    ע | 31/05/2021 14:00

    שלום רב!

    טופלתי במרפאת שניים באמצע הטיפולים החלטתי לעבור למרפאה אחרת ,שילמתי לרופא את כל הסכום במזומן,שביקשתי את כספי חזרה ניתנו לי צקים דחויים שחזרו בזה אחר זה ...(אין כיסוי)ניסיתי לפנות למנהל המרפאה פעמים רבות אך הוא דחה אותי שוב ושוב ואמר שיהיה לו הוא יחזיר..פניתי לחבר שהוא עו"ד ,העו"ד הוציא לו מכתב אך לא היתה תגובה ..

    באיזה דרך ניתן לגבות את חובי?(10.000 שח)בררתי בהוצל"פ נאמר לי שאפשר עצמאית או באמצעות עו"ד מה הדרך המהירה ביותר ומה העליות הכרוכות ?אשמח שתעזרו לי לעשות סדר בדברים

    בברכה

    • איך ניתן לגבות צ'קים ללא כיסוי?
      עו"ד נילי רובינוב | 16/06/2021 21:03

      שלום וברכה,

      צר לי שלא קיבלת את הטיפול הרצוי וטרם השיבו לך את הכסף ששילמת.

      לצורך גביית החוב ניתן בהחלט להגיש את הצ'קים לביצוע בלשכת ההוצאה לפועל ולנקוט בהליכי גביה נגד החייב/המרפאה.

      לשאלתך בעניין הכדאיות והעלויות הכרוכות בכך- יש לפנות בעניין זה לקבלת ייעוץ מקצועי אצל עו"ד הבקיא בתחום שכן במסגרת הפורום לא ניתן לפרט מה שכר הטרחה (שכן לא מדובר במחירון אחיד) והוצאות הגביה שונות ומגוונות, ונתונות לשיקול דעתך.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com