הנושא לא שייך לדיני תעבורה

  • נתבע מתחמק מקבלת כתב תביעה
    ליאור | 28/05/2021 12:14

    שלום רב,
    הגשתי תביעת נזיקין לרכב שבבעלותי נגד נתבע שנכנס ברכבי מאחור.
    לנתבע קיים ביטוח צד ג' דרך "ביטוח ישיר".
    הגשת התביעה נעשתה בעזרת עו"ד מטעם חברת הביטוח רכב שלי.
    הדיון בבית המשפט אמור להתקיים בשבוע הבא. אתמול התקשרו אליי מבית המשפט ודיווחו שאינם מצליחים להגיש את כתב התביעה לנתבע ולכן הדיון מתבטל. עוד נאמר שאני אאתר אותו ואתן לו את כתב התביעה אחרת הדיון מתבטל.
    מהן זכויותיי וכיצד עליי לפעול? הרי ברור שהנתבע מתחמק בכל דרך ויהיה לי קשה לאתר אותו.
    האם ניתן לתבוע את חברת הביטוח של הנתבע ולא את הנתבע עצמו?
    האם אפשר לשנות את כתב התביעה ולדרוש כסף על עוגמת נפש ובזבוז ימי עבודה?
    אשמח לחוות דעת,
    תודה רבה.

    • הנושא לא שייך לדיני תעבורה
      יעקבי | 28/05/2021 12:45

      שלום ליאור,

      נא פנה לפורום דיני נזיקין ו/או לפורום דיני ביטוח המקבילים.

      בהצלחה.