בחירת עו"ד

  • עו''ד דיירים שבפועל אינו מייצג אותם-מה עושים?
    גיטי | 28/05/2021 08:53

    שלום,

    רציתי לשאול מה ניתן לעשות כשעו''ד הדיירים בתמ''א 38/1 בפועל לא מתנהג כמי שמייצג את האינטרס של הדייר מול היזם. מאוד בולט שהוא לא פועל מול היזם אלא בשיתוף פעולה איתו.

    מה בעל דירה בודד יכול לעשות?

    (לצערי, הליך בחירת עו''ד מראשיתו לא היה תקין. היוזמה לתמ''א לא נעשתה מתוך התארגנות של דיירים אלא ע''י היזם וגם בחירת עו''ד הדיירים נעשה מתוך רשימה שהיזם הביא להם. גם כעת, לא נראה שיש התכנות להתארגנות של בעלי דירות להחלפת עו''ד).

    • בחירת עו"ד
      עו"ד אילן הלוי | 29/05/2021 16:33

      שלום רב

      קשה לי לענות על השאלה בלי לדעת את כל העובדות לרבות אלו שגורמות לך למסקנה כזו. אם זו דעתם של חברי הנציגות או של רוב בעל הדירות אז פשוט תמנו עורך דין אחר במקומו. יתכן ויהיה צורך ל/שלם לו שכר עבור עבודתו עד כה. ניתן לסגור גם את זה מול היזם.

      מעבר לכך אוסיף - לעורך הדין שמייצג אותכם יש או אמור להיות נסיון בתחום. נוכח פערי מידע ונסיון בינכם ובין היזם אזי להבנתי חלק מתפקידו של עורך הדין לשתף אותכם מנסיונו במקרים ולהרגיע את החששות וכן להסביר נושאים שלעוסקים באופן תדיר בתחום הם ברורים

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com

      • מה בעל דירה בודד יכול לעשות במקרה שכזה?
        גיטי | 01/06/2021 07:02

        מה כבעלת דירה אני יכולה לעשות אם עו''ד דיירים אינו פועל כמי שמייצג אותי מול ההתקשרות עם היזם אלא נראה שפועל בשיתוף פעולה איתו?

      • מה פתאום. העו"ד הוא חינם. אתה מטעה כאן אנשים  לת
        אוהד | 10/07/2021 23:22