צוואת סבתי לא חתומה. מה עושים?

  • תוקף צוואה
    יסמין | 27/05/2021 11:59

    סבתי ז"ל נפטרה ומסתבר שהצוואה שהיא ערכה לא חתומה. הם הצוואה אינה תקפה?

    • צוואת סבתי לא חתומה. מה עושים?
      עו"ד רוית טוב-לי | 06/06/2021 06:30

      יסמין, שלום,

      מדובר בפגם צורני בצוואה, אשר בית המשפט לענייני משפחה רשאי לתקנו, בם ישתכנע שהצוואה משקפת את רצונה החופשי של סבתך.

      יש להגיש את הבקשה לקיום לרשם לענייני ירושה, וצפוי שהוא יעביר את התיק לבית המשפט לענייני משפחה.

      חשוב מאוד שתהיו מיוצגים ע"י עו"ד המתמצא במטריה, מפני שבמקרה כזה חל היפוך הנטל, ויהיה עליכם להוכיח שהצוואה תקפה.

      בהצלחה, רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il