הכי פרקטי

  • אכסון
    רענן | 26/05/2021 22:10

    השוכר חייב לי כסף . הוא פינה את הדירה אך השאיר בדירה מקרר ומדיח. אני רוצה להפעיל זכות עכבון. הבעיה שבינתיים החפצים תופסים לי מקום ומפריעים לי. איך אוכל לקבל פיצוי או תשלום על השימוש בביתי?

    • הכי פרקטי
      צבי שמיר, עו"ד | 27/05/2021 12:21

      תודיע לו באופן מתועד כי אם לא יפנה החפצים בתוך 10 ימים אתה מפנה אותם לרחוב.
      תגיש נגדו תביעה כספית

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • לא היה ברור
        לא היה ברור | 27/05/2021 12:58

        התשובה לא ענה לשאלה.אבהיר כי אולי היא לא היתה ברורה

        אני רוצה ממנו כסף.

        הוא רוצה לפנות את החדשים והטובים שדרושים לו. מכונה ומדיח.

        אני מפעיל זכות עכבון ואומר לו- לא תקבל עד שתשלם.

        והשאלה עכשיו היא אם מגיע לי תשלום דמי אכסנה, כשאני מפעיל זכות עכבון ושומר ומעכב את חפציו