מחזור משכנתא בחברה משכנת

  • שאלה
    י | 25/05/2021 16:25

    בדירה הרשומה בחברה משכנת, מיחזרתי משכנתא, שילמתי על התחייבות רישום משכנתא (350 מעמ) ואגרה לרישום משכנתא(157 מע"מ).
    שאלה: יש מקום לעוד תשלום על מחיקת המשכנתא הראשונה? ואיזו אסמכתא זכאים לקבל על הרישום

    • מחזור משכנתא בחברה משכנת
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 30/05/2021 13:10

      שלום רב,

      ככל הנראה ניתנה לבנק התחייבות קודמת לרישום משכנתא יש לבטלה.

      השאלה השניה איננה ברורה. באישור זכויות ניתן לראת מה ההתחייבויות הרשומת בספרי החברה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com