האם מתן יפוי כח בלתי חוזר מונע פעולה ע"י בעל הנכס?

  • יפוי כח בלתי חוזר
    ניר | 24/05/2021 15:57

    אם אדם נתן יפוי כח בלתי חוזר שלא נעשה בו עדיין שימוש. האם בפועל המייפה כוח יכול לעשות פעולות. בנכס בטאבו? כלומר אם עצם זה שמונים כזה יפוי כח אצל ג, עשוי למנוע מהטאבו לרשום פעולות? ( השאלה היא לא מה מותר למייפה כוח אלא כלפי הטאבו. אם יש למיופה הכוח לחשוש שלמרות שיש יפוי כח יעשו פעולות בנכס בטאבו)

    • האם מתן יפוי כח בלתי חוזר מונע פעולה ע"י בעל הנכס?
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 25/05/2021 16:43

      שלום ניר,

      מתן יפוי כח בלתי חוזר, כשלעצמו, איננו גורע מכוחו של בעל הנכס לבצע כל פעולה שירצה בעצמו.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com