דרישה לשיק חדש

  • שיק
    ז | 23/05/2021 10:55

    מסרנו לשיפוצניק שיק למוטב בלבד . מאחר והשיק לא הוצג לפירעון בתאריך המיועד, ביקרנו איתו והוא הבטיח להציג את השיק לפירעון, לאחר שבועיים כשהשיק לא הוצג לפירעון התקשרנו שוב והוא היה מופתע להודיע לנו שיבדוק ויחזור אלינו. לאחר מספר ימים חזר עם סיפור שהשיק שהיה בכיס המכנסיים התכבס במכונת הכביסה הושחת כליל . לדבריו, היה לאפר.....

    הוא מבקש שיק חדש במקום ושנבטל את הישן

    הוא אישר שהשיק לא אבד ולא נמצא אצל גורם שלישי . יומיים אחרי, הוא שולח צילום השיק שקיבל מאיתנו כאשר שמו כמוטב נמחק !!!!

    שאלנו לפשר הדבר ופתאום צץ נימוק חדש שהוא העביר את השיק לבן אחותו שהיה זקוק לכסף עקב תביעה וכי השיק אבד לבן אחותו. עדיין מבקש מאתנו שיק חדש. איך אנחנו יכולים לצאת מהתסבוכת הזאת כאשר יש סיכוי שהשיק מתגלגל אצל גורם אחר. איך אנחנו יכולים להבטיח עצמנו שלא נשלם פעמיים ושלא מסתבך אם נבטל את השיק יופיע פתאום אדם עם שמו על השיק וילך להוצאה לפועל כי ביטלנו את השיק. נשמח לכל עזרה ועיצה כי אנחנו אובדי עצות דואגים שהוא יתבע אותנו כי לדבריו הוא לא קיבל תמורה עבור עבודתו. (הוא סיים את העבודה אצלנו).

    בתודה מראש

    • דרישה לשיק חדש
      ליאור חאיק, עו"ד | 25/05/2021 09:37

      היי

      אפשר להציע פיתרון לכך. הוא יתחייב כתב שישפה אותכם על מלוא סכום התביעה שתוגש נגדכם, אם תוגש, על ידי כל צד שלישי, בגין השיק הישן שמסרתם לו ונאבד.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com