דו"ח עירייה שרק כעת הגיעה אליי... איום להוצלפ

  • קובץ מצורף דו"ח עירייה שרק כעת הגיעה אליי... איום להוצלפ
    מירי | 20/05/2021 19:16

    שלום וברכה.

    ותודה רבה על הרצון לעזור.

    בחודש נובמבר עצר אות שוטר (כיום אני מבינה שזה שיטור עירוני) כשעשיתי הליכה מהעבודה לבית לצורך ספורט עם המסיכה על הפה ולא על האף (כך רואים בתמונת הפקח) ברחוב ללא נפש חייה... (כמדומני שאני לא חייבת כלל במסיכה בספורט), השוטר לקח את הת.ז. צילם והחזיר לי בחיוך, לא אמר כלום. לפני כחודש וחצי במרץ קיבלתי הודעה על דבר דואר... ניגשתי לסניף והמתנתי שעה בתור בכדי לשמוע שהם לא מוצאים את הדואר וזה מעיריית פ"ת... לפני כשבוע וחצי שוב קיבלתי הודעה על הדואר, ניגשתי לסניף ואז גילתי את הדו"ח המדובר. הדוח המקורי 500 שקל. הוסיפו לי 250 ש"ח איחור וכעת עוד 38 שקל הוצאות גבייה... על דוח שלראשונה קיבלתי עכשיו!!! דבר שני נסתי להגיש ערעור או להישפט אבל לטענתם כבר לא שייך כי עבר הזמן... כאמור הודעה ראשונה קיבלתי לפני כחודש וחצי שגם כבר עבר הזמן... ושלא באשמתי לא קיבלתי את הדוח. מה ניתן לי כעת לעשות??? הייתי שמחה להישפט כאמור השאלה אם יש מה לעשות לפני שאאלץ למכור כלייה.. תודה רבה