כמה זמן לאחר ניתוח ניתן להגיש תביעה?

  • רשלנות בניתוח
    עדיאל פיניש | 18/05/2021 22:41

    שלום רב
    לפני 8 שנים עשיתי ניתוח בקע מפסעתי ומאז הרגל שלי השמלית נרדמת לי ואני ירגיש נמלול פניתי אז לרופא המנתח והוא אמר לי זה יעבור זה יעבור ולא עבר
    עשיתי בדיקה לפני 3 שנים חשמל בגוף לא זוכר את השם ואמרו לי שיש בעיה
    שאלתי מה אפשר לעשות בנידון והאם אפשר לתבוע אץ הבית חולים שניתח אותי

    • כמה זמן לאחר ניתוח ניתן להגיש תביעה?
      עו"ד ורד פרי | 24/05/2021 21:09

      שלום עדיאל,

      תקופת ההתיישנות עפ"י החוק בישראל הינה 7 שנים. כך שאם נעשה ניתוח לפני 8 שנים - גם אם הוא היה רשלני - התביעה בגינו התיישנה.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il