התמחות

  • התמחות ע"י עו"ד שכיר
    הדר | 17/05/2021 21:32

    האם עורך דין שעובד כשכיר יכול לאמן מתמחה שלא היה שכיר אצל אותו מעביד טרם ההתמחות? אם כן איזה בקשה עליו להגיש ולאן?

    • התמחות
      צבי שמיר, עו"ד | 19/05/2021 17:55

      אם הבנתי נכון, השאלה היא האם עו"ד שכיר יכול לאמן מתמחה שאינו עובד באותו משרד.
      וכיצד ישולם שכרו של המתמחה?

      מתמחה חייב לקבל שכר
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • התמחות ע"י עו"ד שכיר
        הדר | 19/05/2021 19:46

        האם עו"ד שכיר יכול לאמן מתמחה שאינו עובד באותו משרד? אם כן איזה בקשה עליו למלא?

        • איך זה יעבוד???
          צבי שמיר, עו"ד | 20/05/2021 12:13

          מי ישלם למתמחה???
          על איזה תיקים המתמחה יעבוד? על תיקים ששייכים למשרד שהוא לא עובד בו???

          בברכה,

          צבי שמיר, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          צה"ל 26, גן יבנה
          טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

          • מתמחה
            ח | 20/05/2021 20:03

            בסעיף 41א לחוק לשכת עורכי הדין נאמר: "דינו של מתמחה, לכל דבר ועניין למעט החיקוקים המפורטים בתוספת, יהיה כדין עובדו של המאמן".

            • ואתה מוכן לשלם לו משכורת?
              צבי שמיר, עו"ד | 23/05/2021 08:57

               אסור לאמן מתמחה בחינם - הוא צריך לקבל משכורת.
              התיקים הם תיקים של המשרד - כלומר המעסיק שלך צריך להסכים שמישהו שאינו קשור למשרד יחשף לתיקים.

              בברכה,

              צבי שמיר, עו"ד
              מנהל פורום הוצאה לפועל

              צה"ל 26, גן יבנה
              טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

              • התמחות ע"י עו"ד שכיר
                הדר | 23/05/2021 19:35

                לא הבנת נכון. השאלה האם עו"ד שכיר יכול לאמן מתמחה ? ( המתמחה לא היה שכיר אצל אותו מעביד לפני תחילת ההתמחות).