האם פרסום פסק דין מהווה לשון הרע?

  • פרסום פסק דין באינטרנט
    יעקובי | 15/05/2021 21:51

    הגשתי תביעה נגד רופא שיניים בגין רשלנות רפואית , שופט פסק לטובתי , אני מעוניין בנוסף לפרסם את פסק הדין הזה באינטרנט בכדי שברגע שיחפשו את השם של הרופא בגוגל הם יגיעו לדף שלי עם פרטי פסק הדין שקובע שהוא התרשל . האם אני חשוף בפרסום זה לתביעת דיבה או לשון הרע ?

    • האם פרסום פסק דין מהווה לשון הרע?
      עו"ד אורי שורר | 15/05/2021 23:35

      פסקי דין של בתי המשפט מפורסמים במאגרי מידע ונגישים לכל הציבור. פרסום פסק הדין כמו שהוא, ללא תוספת של פרaנות וכינויי גנאי, על פניו, אינה תהווה פרסום לשון הרע.

      ממליץ, ליתר בטחון, להתייעץ עם עו"ד לפני הפרסום.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il