יש לי תינוקת בת חודשיים. מה יהיו הסדרי הראיה?

  • לא נשואים- מזונות + הסדרי ראיה
    Y.l | 15/05/2021 14:47

    שלום, אני ובת זוגתי הבאנו ילדה לעולם והיא בת חודשיים
    אחנו לא מסתדרים והיא נאלצה לפרק את "החבילה" מהם ההסדרי הראיה שניתן ? והאם ניתן לאשר שותפות מלאה בשלב זה על בסיס יומיומי ? כי אני מעוניין בכך והבת זוג לא
    אשמח לעזרה ??

    • יש לי תינוקת בת חודשיים. מה יהיו הסדרי הראיה?
      עו"ד רוית טוב-לי | 26/05/2021 16:51

      שלום רב,

      מזל טוב על הולדת בתך!

      כיום ברירת המחדל היא קביעת זמני שהות שווים או כמעט שווים. בגלל גילה הצעיר, וביתר שאת אם היא יונקת, ייתכן שזמני השהות יהיו מדורגים (כלומר ככל שהיא תתבגר, תקבל יותר זמן איתה).

      למיצוי זכויותיך חשוב שתפנה לייעוץ פרטני אצל עו"ד אמין, מנוסה וישר, וכמובן תמיד מוטב להגיע להסכמות.

      בהצלחה, רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il