כיצד קובעים ומבססים קיומו של נזק

  • שיעור נזק ומספר נפגעים
    אלי | 14/05/2021 10:00

    איך ניתן לקבוע כמה צרכנים נפגעו מסוג הפגיעה שאני רוצה לתבוע יצוגית ואיך ניתן לקבוע גובה הנזק של כל צרכן?

    • כיצד קובעים ומבססים קיומו של נזק
      עו"ד עמירם טפירו | 27/05/2021 09:30

      היי אלי,

      זו שאלה מורכבת שמחייבת התייחסות לגופו של תיק. באופן כללי, בשלב בקשת האישור, אתה נדרש רק להראות שנגרם נזק ולא את שיעורו המדוייק. דבר זה ניתן להוכחה בשלב מאוחר יותר, ככל שתאושר בקשת האישור, בד"כ הערכת הנזק בשלב בקשת האישור - בתביעות צרכניות - נעשית על דרך האומדן (או באמצעות חוו"ד מתאימה תלוי נסיבות)

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      דניאל פריש 3, "המגדל" קומה 15, ת"א
      טל': 03-6078888; מייל: amiram@tab-law.co.il