איך תוקפים פסק-דין?

  • השופטת נתנה סכום מגוכך
    אדם | 11/05/2021 12:15

    נפלה עלי תקרה והצגתי מסמכים רפואיים ותעודת מומחה של 5 אחוז נכות לצמיתות והשופטת פסקה סכום מגוכך מה אפשר לעשות האם אפשר לבקש עיון מחדש או ערעור  ותוך כמה זמן עלי להגיב

    להעיר אני לא בטוח ששאלתי שייכת לפורום זה אך לא ראיתי ברשימה פורום מתאים יותר

    • איך תוקפים פסק-דין?
      עו"ד ורד פרי | 24/05/2021 21:02

      שלום אדם,

      מהשאלה שלך לא ברור אם ניתן פסק-דין, או שניתנה הצעת פשרה.
      אם ניתנה הצעת פשרה - היא אינה מחייבת את הצדדים, ואתה רשאי להמשיך לנהל את התביעה ולנסות לשכנע את בית-המשפט שהנזק שלך גבוה יותר מהסכום שהוא הציע בפשרה.
      אם ניתן פסק-דין, הדרך היחידה לתקוף אותו היא הגשת ערעור לערכאה גבוהה יותר. המועד להגשת ערעור הוא 60 ימים מיום שהומצא לך פסק-הדין.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il

      • הכותרת של החלטת השופטת פסק דין חלקי
        אדם | 25/05/2021 15:35

        לציין שהיא נתנה את הסכום המגוחך בלא שהתקיים כלל דיון לגבי הסכום לא אצלה ולא אצל השופט הקודם האם אפשר בקש קודם דיון לגבי הסכום בנוכחות הצדדים לפני שמערערים על הסכום לבקשת יומי בדיון בבית המשפט