האם ניתן לחקור מומחה בהיוועדות חזותית?

  • רופא מומחה
    י | 10/05/2021 11:32

    שלום,
    אני שוקל להגיש תביעה לרשלנות רפואית ולהכין חוות דעת של רופא מארה"ב, האם לשם חקירה על חוות הדעת בבית המשפט, הרופא יהיה חייב להגיע לישראל או שהוא יוכל לעשות זאת בזום באם הוא יצטרך תודה יוסף?

    • האם ניתן לחקור מומחה בהיוועדות חזותית?
      עו"ד ורד פרי | 24/05/2021 20:57

      שלום,

      אם היית שואל אותי לפני שנה - הייתי נוטה להשיב שהמומחה יאלץ להגיש לחקירתו ארצה.
      אלא שהשנה האחרונה שינתה הרבה תפיסות, והיום ייתכן בהחלט שבית-המשפט יעתר לבקשה לחקור את המומחה בהיוועדות חזותית. בסופו של דבר - ההחלטה תהיה בידי השופט הדן בתיק, על פי המקובל עליו.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il