השפעת הרשעה על תחומי עיסוק

  • פגיעה קונקרטית
    Yehuda | 10/05/2021 09:35

    שלום רב
    ברצוני לשאול: אני נמצא בתיק של אחזקת קנבוס שלא לצורך עם זאת חזרתי בתשובה מאז המקרה ואני בתהליך של למידת מקצועות הקודש ורצון לעבוד עם הרבנות הראשית בכול מיני במקצועות דת בין היתר -מוהל ,שוחט ,משגיח וכ׳ו ~רצוני לשאול אם רישום פלילי כלשהיא יכול לפגוע לי בתהליך משרה ציבורית ברבנות ?
    אשמח לתשובה תודה רבה
    יהודה

    • השפעת הרשעה על תחומי עיסוק
      עו"ד אמיר מורשתי | 11/05/2021 13:09

      פונה יקר, ככל ואתה נחשב עובד מדינה, הרי שבית הדין המשמעתי יכול לפסול אותך משמש במקצועות הללו. בנוסף ובהתאם לסעיף 26 לחוק הרבנות הראשית, הרשעה פלילית אם יקבע כי יש קלון בנסיבות המקרה שלך, יכולה למנוע ממך מלשמש כרב. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי