תוך כמה זמן מתקבלת פסיקתא?

  • הפטר חלוט
    גרגורי | 09/05/2021 08:27

    שלום לעורכי דין

    מה הזמן ע"פ נהלי הכנ"ר , מרגע הבקשה מהנאמן לחתימה על פסיקתא עד להיענות לבקשה והעברתה לבית המשפט בהנחה שהכל שולם ואין נכסים להפרע?

    האם יש תוקף משפטי כלשהו ל- "עמידה בצו התשלומים ע"פ תכנית הפרעון בהפטר מותנה" בפועל  לפני הפסקיתא  ?

    • תוך כמה זמן מתקבלת פסיקתא?
      עו"ד נילי רובינוב | 09/05/2021 22:19

      שלום וברכה, פסיקתא אינה נחתמת על ידי המנהל המיוחד/הנאמן אלא מוגשת על ידו לבית המשפט לאחר שהןא רואה שהחייב/ת עמדו בתנאי תוכנית ההפטר. המועד שבו תחתם הפסיקתא תלויה בעומס של השופט וככל שחלף זמן סביר וטרם נחתמא הפסיקתא רצוי וכדאי לפנות למנהל המיוחד על מנת שיגיש בקשה נוספת לבית המשפט. עד למועד חתימת הפסיקתא והפיכת ההפטר ממתונה לחלוט החייב עדיין מצוי בהליך.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com

      • תודה על התשובה.מה זמן סביר להגשת פסיקתא ע"י הנאמן?  לת
        גרגורי | 09/05/2021 22:27