הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

אודה להתייחסותך או להפניה למי שיוכל לסייע

  • אי עדכון משרד הפנים בעת שינוי כתובת
    אלמוני | 07/05/2021 15:24

     שלום, אנו זוג צעיר המתגורר בפריפריה, במקור מאזור המרכז.

    כאשר הגענו לפריפריה נרשמנו כמתגוררים כאן, ומאז אנו אכן גרים כאן.

    בסיום תקופת החוזה הנוכחית שלנו, אנו צפויים לחזור למרכז לצרכי לימודים ועבודה, ולהתגורר אצל הורי בן הזוג.

    אנו יודעים כי משרד הפנים לא מאפשר לשנות כתובת ללא אסמכתאות (למשל חוזה), ומאחר ואצל הורי בן הזוג לא נקבל חוזה (ולא נחתום על חוזה), לא נוכל לשנות את כתובתנו.

    האם ניתן להרשם במשרד הפנים כ"מחוסרי בית"? שכן, בפועל, אנו לא באמת "מתגוררים" אצלם, אלא מתארחים לתקופה לצרכי הלימודים. אם לא, האם חובה עלינו לעדכן לכתובת כלשהיא? ולאיזו כתובת מעדכן אדם שאין לו כתובת כלל? האם נוכל פשוט לפתוח תא דואר בתשלום ולעדכן שזוהי הכתובת שלנו?

    תודה

    • אודה להתייחסותך או להפניה למי שיוכל לסייע  לת
      אלמוני | 10/05/2021 15:27

      • שינוי כתובת
        עו"ד גיא דוד | 10/05/2021 17:30

        שלום,

        הפורום הזה עוסק בהסדרת מעמד בישראל.

        פנו למשרד הפנים.

        בברכה,

        גיא דוד, עו"ד
        מנהל פורום הסדרת מעמד
        יצחק שדה 17, פינת המסגר 39 - מגדל נצבא, קומה 14 ת"א

        טלפון: 077-5150116, מייל: gie@dss-adv.com