שכר טירחה כונס בפירוק שיתוף

  • שכר טירחה כונס בפירוק שיתוף
    אבישי | 05/05/2021 16:26

    שלום לאחר אישור הסכם מכר בפירוק שיתוף בין יורשים על ידי בית המשפט , טוען הזוכה בנכס שאין באפשרותו לשלם את שכר טירחת הכונס למרות שחתם בהסכם המכר על יכולתו

    בפניה של הכונס לבית המשפט לא קיבל בית המשפט את טענתו של הזועה על אי יכולתו לשלם את שכר טירחת הכונס וביקש ממנו לשלם תוך 7 ימי עבודה את התשלום

    לצערי לא עשה זאת הזוכה בנכס ואי לכך מעקב הכונס את כספי המוכרים

    האם יש באפשרותינו לפנות לבית המשפט ולבקש את ביטול הסכם מכר זה ? האם צק המכר בגובה 10% מערך הצעה יכול לשמש כפיצוי לשאר בעלי הנכס אשר לא קיבלו את כספם

    בתודה אבישי גורין

    • שכר טירחה כונס בפירוק שיתוף
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 09/05/2021 12:08

      שלום אבישי,

      השאלה איננה מתחום העיסוק של הפורום.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com