האם קיימת זכאות להחזר כספי במקרה של ביטול עסקה

  • הופעה שנדחתה
    יניב | 03/05/2021 12:20

    לפני כשנה הזמנתי כרטיסים למופע של זמר בינלאומי בארץ. המופע היה אמור להיות החודש ונדחה לאור הגבלות הקורונה לעוד שנה, התאריך שנקבע לא נוח לי.  ביקשתי החזר כספי , הסברתי שהתאריך אליו נדחה האירוע לא נוח לי. נמסר לי שאין החזר כספי. אני מניח שישנם אנשים נוספים עם בעיה דומה.

    האם יש כאן עילה לתביעה ייצוגית ?

    • האם קיימת זכאות להחזר כספי במקרה של ביטול עסקה
      עו"ד עמירם טפירו | 04/05/2021 11:56

      יניב שלום,

      למעשה, בעצם הביטול והדחייה למועד מאוחר, מדובר בהצעה חדשה ובחוזה חדש. הנסיבות הללו מקנות לך זכות (על פי הוראות החוק) להשבה כספית.

      אני ממליץ לך לבדוק את הכדאיות של הגשת התביעה (ביחס לגודל הקבוצה הנטענת) מול עו"ד המתמחה בתחום.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      דניאל פריש 3, "המגדל" קומה 15, ת"א
      טל': 03-6078888; מייל: amiram@tab-law.co.il