כיצד אוציא את בתי בת ה-22 מהבית?

  • הוצאת בגיר מהבית
    נ | 03/05/2021 09:14

    ילדה בת 22 לא עובדת לא לומדת יושבת כל היום בבית מנהלת את אחיה ממרידה אותם אותם נגדי .אני גרושה עם 6 ילדים ואין ביכולתי לכלכל את כולם .

    • כיצד אוציא את בתי בת ה-22 מהבית?
      עו"ד רוית טוב-לי | 05/05/2021 13:47

      נ, שלום רב,

      אני מצטערת לשמוע על מצבך הקשה.

      נשמע שהפיתרון צריך להיות טיפולי ולא משפטי. אולי כדאי שתנסי תחילה לשוחח עם בתך ברוגע, להסביר לה את מצבך ולבקש ממנה לעזוב בתוך זמן שתסכמו עליו.

      תמיד תוכלי להגיש נגדה תביעה או להחליף מפתחות, אבל נשמע שיש בכך סיכון לנזק בלתי הפיך למרקם המשפחתי.

      אני מציעה שבטרם נקיטה בהליכים בלתי הפיכים, תפני למחלקת הרווחה בעיר מגורייך ותבקשי שיחת ייעוץ עם עובדת סוציאלית.

      בהצלחה,

      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il