רכב חברה או ליסינג?

  • בניגוד לתקנה 36(ג) לתקנות התעבורה.סמל עבירה:7266
    יצחק | 29/04/2021 16:25

    שלום רב.

    נהגתי על אופנוע באיילון כאשר היו פקקים.נהגתי על השוליים השמאליים.במשך שנים אופנועים נוסעים בשוליים כאשר יש פקקים.צילם אותי שוטר מאיזה גשר שם לפי התמונה.ושלחו לי בדואר קנס תעבורה שמהות העבירה כפי שרשום:"בניגוד לתקנה 36(ג) לתקנות התעבורה.סמל עבירה:7266".

    גובה הקנס 2000ש"ח+6נקודות. דפדפתי באינטרנט לגביי העבירה הנ"ל.כולם מציינים שגובה הקנס אמור להיות  500ש"ח+6נקודות. האם יש למישהו מושג למה ביקשו 2,000 ש"ח?

    אודה לעזרתכם המהירה.

    • רכב חברה או ליסינג?
      אבי | 29/04/2021 18:44

      הקנס מוכפל פי 4

      • רכב חברה
        יצחק | 30/04/2021 11:27

        אכן זה רשום על החברה.יש דרך להפחית את זה ל500 ש"ח כמו פרטי?

        • קנס פי 4
          יעקבי | 30/04/2021 11:40

          שלום יצחק,

          עליך לפנות למפנ"א להצהיר כי אתה נהגת ברכב באותו זמן ומקום. הצג רישיון נהיגה בתוקף.

          יישלח אליך דו"ח חדש ובו קנס מופחת פי ארבע.

          הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע

          • המון תודה על העזרה
            יצחק | 30/04/2021 11:59

            רציתי להודות על העזרה,המון תודה.עוד שאלה קטנה איך אפשר ומה הקריטריונים להמרת הקנס לדוח אזהרה?

            ושוב מאחל בריאות איתנה לכל העוזרים בפורום זה לא מובן מאליו!!

            וגם לא יזיק פרנסה בשפע לכולם.

            בברכת שבת שלום.

            • 7 שנים ללא עבירה ו 5 שנות רשיון. למיטב זכרוני
              אבי | 30/04/2021 12:56

              אבל עבר זמן מאז... ואולי יש חידושים

              תפנה א מפנ"א

              • 7 שנות ותק ו- 5 שנים אחרונות ללא הרשעה.
                יעקבי | 01/05/2021 16:57

                • אוי לעיניים שכך לא רואות. צודק קולגה יקר  לת
                  אבי | 01/05/2021 18:29