שמירת מידע באתר

  • האם בסיום התקשרות מול חברה אלו יכולים לשמור מידע?
    אבי | 29/04/2021 12:28

    סגרתי מנוי ברשת סופרים גדולה לפניי כמה שנים וגיליתי שלמרות שסגרתי אותו, עדיין כל המידע שלי מופיע אצלם במערכת וזמין באתר.

    אין איזה חוק שאמור להגן על המידע שלי בתור צרכן שסיים התקשרות שדורש מאותו גוף למחוק את המידע עליי?

    אומנם פה לא אירופה, אבל מה תכלס אפשר לעשות? באתר שלהם אי אפשר למחוק חשבון.

    • שמירת מידע באתר
      ליאור חאיק, עו"ד | 29/04/2021 16:07

      היי

      כן, חוק הגנת הפרטיות.

      מציע לבדוק את התקנון של האתר ואת הסכם ההתקשרות מאחר ויש להניח כי אישרת את שמירת הפרטים

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com