עדות שקר בבית משפט ועוד

  • קובלנה פלילית
    זיו כספי | 29/04/2021 11:31

    במסגרת צו שקיבלתי להטרדה כנגד מישהי שאיימה עלי שתרסק אותי בשיחה לגבי חוב שגביתי מאחיה , בדיון נתנה מכתב לשופט, טענה שאני איימתי לפני 3 שנים עליה , יש לי את השיחה המוקלטת שיקרה , טענה שאני תובע סדרתי , שפרצתי אל אחיה הביתה, שאני מתלונן סדרתי, שהטרדתי את בני משפחתה , שאני מתחזה לעו"ד השיחה הוקלטה שיקרה , הכול שקרים ,נתנה עדות שקר, הבנתי שיש הגנה למה שכתבה לבית משפט , האם ניתן בכל זאת לעשות משהו נגדה , ביקשתי היום לבטל את צו ההטרדה שניתן נגדי בטענה שאין עילה . מה ניתן לעשות ? האם על זה שאיימה שהיא תרסק אותי , ניתן להגיש נגדה קובלנה פלילית? התלונה במשטרה נסגרה ללא חקירה בכלל .

    • עדות שקר בבית משפט ועוד
      עו"ד אמיר מורשתי | 02/05/2021 12:26

      זיו יקר, ככל ויש לך ראיות שהוגשו  תצהירים שקריים ונמסרה עדות שקר בבית משפט- ניתן להגיש על כך תלונה במשטרה. לעניין האיומים שהיא תרסק אותך- הרי שבאופן עקרוני, עבירת האיומים נמנית על העבירות שניתן להגיש בגינם קובלנה פלילית פרטית- אך כדאי מאוד להתייעץ עם עו"ד פלילי בטרם הגשת הקובלנה ובטח אם יוחלט להגיש קובלנה. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי