מתן פטור מתשלום אגרה

  • פטור מאגרה וערבון
    אדם | 28/04/2021 10:43

    הגשתי ערעור כי נפלה עלי תקרה והשופטת פתאום החליטה שבעל הדירה לשעבר שגר בחו"ל הוא אשם הגשתי ערעור כי רואים מתמונות שיש לי שיש אשמה גם השכן בדירה הצמודה שבנה גלריה וביקשתי פטור מאגרה ועירבון אך לא קיבלתי

    לציין שכבר יותר משנתיים איני עובד כלל ומתקיים מקיצבת נכות ראיתי כתבה שמי שמתקיים תקיצבת נכות אפילו שיש כסף בחשבון הבנק מקבל הפטר חובות אז למה לא מקבל פטור מעירבון זה מאוד מפתיע

    באם אוכל לקבל  הסבר כלשהו למה פטור מעירבון לא שונה מהפטר חובות מצ"ב פס"ד שמצאתי

    • מתן פטור מתשלום אגרה
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 28/04/2021 11:53

      אדם שלום,

      כדי לקבל פטור מתשלום אגרת בית משפט, יש לשכנע את בית המשפט בשני תנאים:

      1. כי אין ביכולתך הכלכלית לשלם את אגרת המשפט החלה על ההליך - את הבקשה יש להגיש בצירוף תצהיר שיפרט בו את הרכוש, רכוש בן זוגו, ורכוש הוריו אם אתה סמוך על שולחנם, ומקורות הכנסה בששת החודשים שקדמו לתאריך הבקשה.

      2. כי ההליך בגינו מתבקש הפטור מתשלום אגרה מגלה עילה.

      ככול הנראה לא עלה בידך להוכיח את הדרוש למתן פטור.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com