ביטוח תאונות אישיות: כיצד נכון להגיש תביעה לפיצוי?

  • תביעת ביטוח תאונות אישיות
    עוד אלי | 28/04/2021 05:53

    שלום לכולם,

    לקוחה שלי שברה צלעות (יש לה ביטוח תאונות אישיות).

    שאלתי היא, האם במכתב הדרישה שלי שאצרף לתביעת הביטוח אני צריך לכלול דרישה כספית או פשוט להעלות נזקים? אין לי הרבה ניסיון בנושא. אשמח לעזרה.

    תודה לעונים.

    • ביטוח תאונות אישיות: כיצד נכון להגיש תביעה לפיצוי?
      עו"ד מיטל ירון | 29/04/2021 09:50

      שלום אלי,

      אתה יכול למלא טופס תביעה לביטוח תאונות אישיות כולל תיאור המקרה והנזקים, ולצרף את המסמכים הרפואיים הרלבנטיים לביסוס הנזקים. למשל: במקרה של שבר, לצרף פענוח של בדיקת הדמיה ומכתב אורתופד, במקרה של אשפוז לצרף סיכום אשפוז וכו'.
      במקרה של נכות לצרף מסמכים שמעידים על נכות עקב תאונה - אין צורך לצרף חוות דעת.

      בשלב הראשון לבקש לשלם את התגמולים המגיעים על פי תנאי הפוליסה וככל שתאושר התביעה יש לבדוק ולוודא שחברת הביטוח שילמה את התגמולים על פי כל הכיסויים הרלבנטיים. אני כאן לרשותך בכל שאלה נוספת.

      בהצלחה,

      בברכה,
      מיטל ירון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני ביטוח
      מנורת המאור 2 תל אביב
      טלפון: 073-7893544, מייל: m@yaron.law