דירה שכורה - שוכרים פוטנציאליים

  • חוזה שכירות
    שיר | 27/04/2021 17:52

    כתוב בחוזה של שכירות-השוכר יאפשר לבעל הדירה או לבא כוחו להראותה לשוכרים או לרוכשים פוטנציאליים.

    יש שוכרים שרוצים לראות את הדירה ובעלת הדירה רוצה שאני אפתח להם את הדלת. היא אומרת שהיא מייפה את כוחם של כל מי שמגיע לראות את הדירה. האם היא יכולה לחייב אותי להראות להם את הדירה מבלי שבעלי הדירה יבואו להראות להם או אדם אחד שהוא מיופה כח כגון מתווך וכו?

    • דירה שכורה - שוכרים פוטנציאליים
      עו"ד צבי מונדשיין | 29/04/2021 10:56

      שיר שלום

      לפי הלשון הדווקנית של הסכם השכירות, הקונים צריכים להיות מלווים בידי בעלת הבית או מי מטעמה.

      לא נהוג לשלוח קונים לראות את הדירה ללא מלווה

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com