מהנדס בודק לפני מסירת החזקה בדירת קבלן

  • פרוטוקול מסירה
    גיא | 27/04/2021 11:45

    היינו בפגישת פרוטוקול מסירה ראשונה עם נציג הקבלן המבצע. אותו נציג אמר לי שאם אני ארצה להביא מהנדס לבדיקת ליקויים במעמד פרוטוקול המסירה הסופי זה לא אפשרי ואוכל להזמין אותו רק אחרי קבלת מפתח. השאלה שלי קודם כל אם זה תקין מה שהוא אומר בגלל שאם אביא מהנדס לאחר פרוטוקול המסירה וקבלת מפתח הם יכולים להתנער מאחריות על דברים שלא שמתי לב אליהם במעמד פרוטוקול המסירה.
    תודה מראש

    • מהנדס בודק לפני מסירת החזקה בדירת קבלן
      עו"ד אופיר קנפו | 28/04/2021 11:58

      גיא שלום,

      בדר"כ קבלנים אינם מאפשרים ביקור של מהנדס בודק בטרם מועד מסירת החזקה.

      מומלץ להסדיר זאת כבר בחוזה הרכישה מול הקבלן.

      עדיין לקבלן יש אחריות על פי חוק מכר והוא לא יוכל להתעלם מדוח של מהנדס שיבוצע סמוך למועד מסירת החזקה.

      בברכה

      בברכה,

      אופיר קנפו, עו"ד
      מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין
      מגדל H-TOWER רסיטל (קומה19), דרך מנחם בגין156, תל אביב

      טלפון: 03-5732424, פקס: 073-2858255 מייל: ofir@taklaw.co.il