קביעת נכות רפואית במסגרת תביעת תאונת דרכים

  • נכות
    דידי | 26/04/2021 20:04

    בחלוף כמה זמן מתאונה בודקים אם נשארה נכות וכמה אחוז לצורך תביעהו איך נעשית הרביעי מומחה בימש?

    • קביעת נכות רפואית במסגרת תביעת תאונת דרכים
      עו"ד עדי רחמים | 29/04/2021 10:47

      דידי שלום.

      הנכות הקבועה ניתנת כאשר המומחה הרפואי סבור כי תהילך השיקום/ההחלמה הגיע לסיומו וזהו המצב הרפואי שיוותר לנפגע ו/או הסיכויים שהמצב ישתנה הם נמוכים.

      בתביעות אלו המנוהלות במסגרת הליך משפטי (הגשת תביעה לבית משפט) קביעת הנכות נעשית על ידי מומחה מטעם בית משפט.

      בהתנהלות מול חברת ביטוח מחוץ לבית משפט ניתן להגיע למינוי מומחה מוסכם.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com

      • הבררה
        דידי | 29/04/2021 17:45

        לא ככ הבנתי מתי זה? אחרי שנתיים? שנה? 5 שנים?

        בטוח יש פרק זמן שאז יש התגבשות. מה מקובל מה הטווח

        • תשובה לשאלתך
          עו"ד עדי רחמים | 05/05/2021 16:54

          כל מקרה נבחן לגופו, כך גם כל פגיעה שונה במהותה (שבר בברך אינו כמו הגבלות תנועה בגב) ונדרש להתייחס גם לסיום תהליך השיקום, והסיכוי לשינוי במצב הרפואי.

          בברכה,

          עדי רחמים, עו"ד
          מנהלת פורום תאונות דרכים

          המכבים 22א, הוד השרון
          טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com