דו"ח חניה בתחנת אוטובוס

  • תחנת אוטובוס
    י | 26/04/2021 14:24

    האם יש עילה משפטית לביטול קנס חניה בתחנת אוטובוס בזמן הסגר של הקורונה כשלא היה שרות אוטובוסים על סמך האפשרות לחניה בשבתות?
    בתודה על תשובתכם

    • דו"ח חניה בתחנת אוטובוס
      יעקבי | 28/04/2021 07:50

      שלום י,

      בשום מקום לא נאמר שסגר הקורונה מבטל תמרורים מסויימים.

      נסה פניה למפנ"א (אם מדובר בדו"ח משטרתי) או למנהל הפיקוח על החניות (אם זה דו"ח של פקח) ובקש המרה באזהרה וזאת לפנים משורת הדין. הבע התנצלות כנה, הפנמה ובקשת מחילה ותצהיר שמדובר בעבירה ראשונה מסוגה שנעשתה בתום לב..

      בהצלחה.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.