שאלה בנושא כשירות לעמוד לדין

  • שאלה חשובה
    גבי | 24/04/2021 02:07

    היי
    אם לאדם יש כל דיון בבית המשפט לא משנה עם זה הקראה או על דבר אחר...
    והאדם מאובן עם דיכאון מג'ורי, או התקף פסכוטי, או אישיות גובלית ודיכאון פסכוטי
    האם אותו אדם כשיר לעמוד לדין?
    והיו לאותו אדם יותר מ 3 איפוזים פסכיטארים
    תודה

    • שאלה בנושא כשירות לעמוד לדין
      עו"ד אמיר מורשתי | 25/04/2021 08:59

      גבי יקר, השאלה אם אותו אדם כשיר לעמוד לדין אם לאו תלויה בחוות דעת הפסיכיאטר המחוזי, אשר יבדוק את אותו אדם, יעיין בהיסטוריה הרפואית ויקבע בהתאם למומחיותו הרפואית האם האדם כשיר לעמוד לדין אם לאו.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי