פשרה בתביעה נזיקית

  • ערעור
    אבי | 21/04/2021 10:07

    שלום רב, בתיק נזקי גוף בבית המשפט המחוזי היו שני הנתבעים. אם נתבע מס' 1 הגעתי לפשרה שקיבלה תוקף של פס"ד. לגבי הנתבע מס' 2 נתן פס"ד. אם אני מערער בבית המשפט העליון ובית משפט זה פתאום יחליט שמקבל טענת התיישנות - האם במקרה הזה אצטרך להחזיר סכום פיצוי שקיבלתי מנתבע מס' 1 במסגרת פשרה הנ"ל? תודה

    • פשרה בתביעה נזיקית
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 21/04/2021 12:45

      אבי שלום,

      ככלל נתבע מספר 1 לא יוכל לבטל את הסדר הפשרה שנחתם וקיבל תוקף של פסק דין.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com