שירות

  • שאלה
    מ | 20/04/2021 14:33

    מורה הנהיגה שהוא גם מנהל בית הספר לנהיגה קובע תאריך לטסט וכשמגיע יום הטסט או סמוך אליו הוא מודיע על ביטול בלי לתרץ..

    בצורה כזו או אחרת זה חוזר על עצמו ...כל שנת הקורונה התווספו גם ביטולים ועיכובים בגלל הסגרים.

    יצוין שהתלמיד בשל לטסט על פי המורה.לא על זה העניין עומד

    • שירות
      צבי שמיר, עו"ד | 21/04/2021 13:22

      כנראה שמבחינת שירות הוא לא הכי להיט אולם מצד שני, בתקופת הקרוונה היו שיבושים רבים בתחום הטסטים ושעורי הנהיגה וכללים השתנו מעכשיו לאתמול כך שכנראה הביטולים לא היו בגללו
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com